Om os

BACKSTAGE er et åbent, anonymt og gratis samtaletilbud for unge mellem 12 og 25 år. Vi har tavshedspligt og kommer ikke til at have journaler om de unge.

Hos os kan de unge komme og tale om præcis det, der er behov for. Intet er for stort og intet er for småt. Eksempler kan være mobning, problemer med kæresten, boligsøgning, besvær på skolen, træt af livet eller noget helt andet.

Vi er ikke underlagt kommunen, hvilket betyder, at vi ikke er begrænset af kommunale grænser. Det betyder igen, at sagsbehandlere godt kan foreslå en ung at tage ned i BACKSTAGE og får en snak, men de kan ikke forlange det. Ligeledes får de ikke indsigt i, hvad (eller om) de unge taler om hernede, medmindre den unge selv giver lov til det.

Vi har et godt samarbejde med andre organisationer, foreninger og kommune, så vi på bedste beskub kan hjælpe den unge, med hvad der er relevant.

Vision og mission

Vores vision er, at ingen børn og unge skal gå og bære på deres problemer alene. Alle børn og unge skal tidligt have adgang til den hjælp og støtte de har brug for, når de oplever personlige eller sociale problemer.

Vores mission er derfor, at børn og unge gennem BACKSTAGE skal få adgang til et samtaletilbud, hvor det, der sker til samtalen, sker på deres præmisser. Det skal være et sted, hvor der altid bliver lyttet uden fordomme, og hvor der bliver taget højde for, hvad den unge har brug og behov for. Ingen unge afvises uanset hvilken problemstilling eller udfordring de end kommer med. Vi skal være én indgang til at få den hjælp, den unge har brug for.